Gott och blandat

 

Ultraljud Wilma 2013Wilma är dräktig:

Som ni säkert har hört så parades Wilma i januari….för att vara mer exakt: den 13e januari 2013. Den 13e februari 2013 kl 13:00 hade vi tid hos veterinären för att göra ett ultraljud. Vi skämtade att det säkert också skulle bli 13 valpar. Det är ju alltid svårt att säga exakt hur många det blir, men en stor kull är det, och inte långt från 13. Veterinären kunde se 10, men det kan ju bli några färre (eller fler…). Trolig nedkomst 13e mars 🙂

Efter besöket hos veterinären har Wilma blivit ”riktigt” dräktig. Hon har börjat äta igen och trots att det är 4 veckor kvar så har magen växt påtagligt!

 

 

Utställning i Fredericia, Danmark:

Fredericia 2013Förra helgen var vi i Fredericia med Valle, Ella och Ester. Valle och Ella fick excellent och blev båda placerade som 3a i öppenklass. För Ester gick det mycket bättre! Hon fick excellent med CK. I bästa tik-klass blev hon slagen av sin vackra farmor, som numera är veteran, därför fick Ester både Cert och CACIB.

Ch Bubbleton Feel The Spirit blev BIR  och Ch Bubbleton Birthday Bijou blev BIM och även BI3-veteran! Grattis!

 

Rallylydnadscup:

Rallycup 2013 SallyIdag var vi i Halmstad hundarena och tävlade rallylydnad igen. Ella och Sally tävlade i fortsättningsklassen. Tyvärr diskades Ella som hoppade ut från banan, men Sally fick 93 poäng. I dagen tävling placerades Sally på 3e plats!

Eftersom det var den sista deltävlingen av 3 så var det också final för Cupen. Eftersom de räknad på de bästa två resultaten av 3 så lyckades även Wilma få fin totalplacering. Hon hamnade precis utanför prispallen på en 4e plats. Sally kom på en tredje plats. Det är vi väldigt glada för! Grattis till vinnare och deltagare. Det har varit en mycket trevlig tävling.

 

Det har också varit en härlig skara med beardisar på cupen- både som tävlande och med som sällskap.

 

Rally Cup 2013 Bonus