Lydnadsklass II

Det blev en nystart på året och vi har kommit igång med lydnad och rallylydnad ordentligt igen.

Halmstad hundarena hade 2a delen av rallylydnadscupen för några veckor sedan. Ella fick 77 poäng, Sally fick 83 poäng och Wilma fick 95 poäng och hamnade på en delad 1a plats. Ester fick nöja sig med att vara publik. Om en vecka är det dags för den tredje och sista tävlingen i cupen.

Ella och Ester publik Wilma Wilma RallyCup

Idag var jag på Hundarenan igen, men det var endast Sally som tävlade. Det var Oskarströms BK som anordnat en officiell lydnadstävling. Jag blev så lycklig för Sally fick ett 1a pris i Lydnadsklass II. Vi fick poäng på allt, och gladast av allt är att vi fick en 10:a på rutan.

Sally lydnad Sally plats Sally och matte Sally

 

Vårt mål är att få en LPII på Sally under året. Ser fram emot fler roliga tävlingar.