Hallandshunden

Igår var det både lydnad och utställning på programmet.

Först åkte vi till Slöinge ridhus där Sally skulle tävla i lydnadsklass II. Hon var riktigt taggad och det gick väldigt bra! Med 177 poäng fick hon ett 1a pris och hamnade på en 2a plats i tävlingen.

Sloinge Lydnad sloingen lydnad 2

 

Efter lydnadstävlingen bytte vi snabbt om till finare kläder, tvättade Sallys tassar och körde vidare mot Medborgarhuset i Tvååker för hundutställning. Hallandhunden var en mycket trevlig utställning med middag, trevligt sällskap och många fina hundar som blivit BIR eller BIM på internationell utställning 2012. Här fick både Sally och Ester vara med.

Ester hallandshunden

Vi får ge ett stort grattis till Marianne Nyman och Stefan Ernstsson, för deras puli Csábo (CH Impeccable Second to None) blev korad Hallands vackraste hund. Runner up var en spansk vattenhund (Aqualines Quintanilla de Arriba).

hallandshunden

 

Vackraste veteran var en tibetansk terrier (Body Rocks Lambretta). Här nedan ser vi Hallands vackraste veteran och Hallands vackraste hund!

hallandshunden 2

csabo hallandshunden