Med på jobbet

Kafka, Ester och Agnes hälsade på hos Rune, Sonia och många fler på äldreboendet där matte jobbar. Det är alltid lika uppskattat när de kommer. Rune har själv haft hund och vill gärna att de hoppar upp bredvid honom i sängen. Han brukar ofta fråga när jag ska ta med ”den svarte” nästa gång, och syftar då på Ester. Rune är alltid så snäll och frågar hur det är med hundarna och hur det går på alla tävlingar.

IMG_1017

Agnes vill också vara med:IMG_1021

Nu sitter Agnes och Kafka bredvid Rune i sängen. Vi tittar på Agnes tänder.IMG_1016

Vi går vidare och hälsar på fler. Några av de äldre som är kanske inte rör sig så mycket på eget initiativ i vanliga fall, tar nu initiativ till att klappa hundarna. Det kommer naturligt, det är så mjukt och man ser att hundarna sprider glädje!

IMG_1023IMG_1035

Sonia har också haft hund och blir glad när hon får kela med Kafka och Agnes. IMG_1028IMG_1031

Man blir trött när man jobbat hårt! Agnes vilar på köksgolvet när de boende och personalen dricker förmiddagskaffe.

IMG_1041IMG_1040

Både Rune och Sonia har gett sitt medgivande att vara med i denna blogg. Rune ser fram emot att få se bilderna, som vi får visa honom nu när inlägget är klart (Hej Rune!).

Trevlig helg!