Hässleholm & Sätila

IMG_2711webIMG_2716web

För en vecka sedan åkte vi till Hässleholm på valputställning. Elsa (Vallklanens Armadale Gal) och Kafka (Vallklanens Devon Showstopper) fick följa med. Båda blev bäst i sin ras, så i finalen var Siri snäll och hjälpte till att visa Kafka. Elsa blev utplockad bland de 6 bästa, men blev inte placerad.

IMG_2739web IMG_2742web

Vi träffade Edda (Vallklanens Sanday Gal), som är helsyster till Elsa. Hon bor utanför Hässleholm med sin husse och matte. Kul att ni kunde komma!

IMG_2705webAnna och Kafka kommer ofta och hälsar på i Äskilt. Där njuter Kafka inte bara av sällskapet med de andra hundarna utan också av katten!

IMG_2751web

Idag åkte vi till ytterligare en inofficiell utställning med våra hundar. Elsa med sin matte Eva och Bilbo (Vallklanens Benbecula Boy) med sin matte Malin följde med oss i bilen upp till Sätila. Från samma kull så kom också Sigge (Vallklanens Barra Boy) som var på utställning för första gången.

IMG_2801web

Alla tre skötte sig jättebra i utställningsringen och alla fick HP. Elsa blev BIR och Bilbo BIM.

IMG_2760web

Vi gladdes åt att vi fick se ytterligare en Vallklanen-beardis idag. Wille (Vallklanens First into the Light) kom med sin husse och matte och var publik. Efter ”arbetet” i ringen var avklarat fick de springa av sig på ett öppet fält. De hade väldigt roligt ihop!

IMG_2778webIMG_2799

Kafka, vår puli, ställdes också ut.

IMG_2810webIMG_2813web

Han fick träffa sin kullsyster Hjördis (Vallklanens Devon Country Girl). Hjördis är en riktig pärla!

IMG_2766web

Idag blev Kafka BIR och Hjördis BIM.

IMG_2771web

 

När det var dags för gruppfinal så blev Elsa BIG2 och Kafka BIG1. Efter det blev det ytterligare några timmars väntan på BIS-finalen. Där fick inte Kafka någon placering, men vi är mycket nöjda med dagen. Det var bra träning för hundarna och det var verkligen kul att träffa Vallklanens-hundarna och deras ägare. Hoppas vi ses snart igen!