Glad Påsk!

Påskhelgen är här och vi njuter av det härliga vädret. Hundarna är ute nästan hela dagarna. Idag tog sig Ella ett vårbad i sjön.

DSC_0059DSC_0052DSC_0009

Barnbarnet Oliver är på besök och charmar oss alla. Han kommer bra överens med hundarna!

DSC_0039 DSC_0040 DSC_0041

Idag köpte vi hem Aftonbladet med bilagan ‘Hemma’. Där kan man läsa ett reportage och se många fina bilder från Finn och Pernillas trädgård. Deras bearded collie Zelda (Vallklanens Champagne Supernova) är med på flera bilder!

DSC_0023 DSC_0021

 

 

Sally har nu varit dräktig i nästan 8 veckor. Vi undrar hur många valpar hon har där i magen. Sparkar gör de i alla fall. Det kan inte vara lätt med 32 tassar som kickar… Eller är det 40 tassar? Redan nu är Sally lika stor i omkrets runt magen som hon var de andra gångerna hon valpade. Oj oj oj… vi hoppas att hon går tiden ut. Nu är det tungt för henne.

DSC_0028