Resa till Luxemburg

ester1web

 

I helgen åkte Anna och Ester till Luxemburg tillsammans med Stefan och hans hundar Csabo, Cikta och Rut (Kennel Impeccable). Det blev en lång bilresa ner till Trier, Tyskland, där de bodde på ett mysigt litet hotell. Första dagen tog de en promenad ner i stan i det härliga vårvädret.

IMG_2320web IMG_2325web

På söndagen ver det dags för internationell hundutställning i Luxemburg. Tyvärr så blev det inte någon bedömning för Ester eftersom hon började halta. Så tråkigt och synd… Ester och Anna försökte i alla fall att njuta av dagen.

IMG_2333web IMG_2336

Vi fick se många fina hundar. Grattis till Bodil och hennes Camilla som inte bara blev BIR utan också BIG1!

Det var också en stor dag för Esters syster Rut (Ch. Impeccable Fourth Dimension) som blev 2 bästa tik och internationell champion!! Stort grattis Marianne och Stefan.

Inte så väldigt långt från oss så var det fler puli som visade framtassarna på utställning. Grattis Jesper, Steen och Klaus till Esman (CH. Bubbleton Feel the Spirit) som blev Best i Show i Berlin!

I måndags var det dags att köra hemåt igen. Det blev några stop på vägen så hundarna fick sina promenader. I Tyskland, precis som i Sverige, har våren nu kommit!

IMG_2346web IMG_2344web IMG_2351web

Det är självklart lite tråkigt att Ester inte kunde bli bedömd i Luxemburg men hon är ung och har framtiden för sig!

esterweb