Bra start på det nya året

Gott nytt år önskar vi er allihop!

I måndags var vi på MyDog i Göteborg. Vi är så glada att ”Engla” NORDJV-11 RLD NRLDF LP1 Vallklanens Lady Kinross blev BIR! Det är vår första Vallklanen-hund som blivit bäst i rasen och som uppfödare är jag otroligt stolt! Grattis Jenny! Vi vill också gratta veteranen Ch Highflying No Doubt som blev BIM. Domare var Hans Van Den Berg från Holland.

Engla BIR

Tyvärr har vi inte någon bra bild från BIR och BIM…men bättre än inget 🙂

Vår ”Ella” RLDN RLDF Vallklanens Lady Bannockburn blev 2a bästa tik med excellent och CK.

”Nisse” Vallklanens Sgt Pepper hade vi också med oss. Han fick ”very good” och fin kritik av domaren, men visade sig inte från sin bästa sida denna dagen. Vi får ta och ringträna lite med honom framöver 🙂 Annars är det så mysigt att ha me sig ”Nisse” för han är en riktig kelgris.

Vi hade inte vår puli ”Ester” med oss till MyDog, men vi får passa på att gratta hennes kullsyster ”Traja” Impeccable Fourth Right on Track som blev Svensk Champion! Grattis Marianne, Stefan och Ulf!

Traja

 

Nu är alla tikar i kullen champions. Impeccable fourth miss Winningly ”Daisy” blev också svensk champion på MyDog, fast dagen innan. Grattis till de fina tjejerna!