Finbesök

IMG_1311

Denna veckan har vi Esters pappa Rya på besök hos oss. Hans flock har åkt ner till Kassel och eftersom vi ska ha Rya med oss på vår Finlandsresa så fick han komma till oss några dagar tidigt. Vi vill gratta Marianne och Stefan på Kennel Impeccable som hade två framgångsrika dagar i Kassel. De kommer hem med en hel hög rosetter. Bland annat så blev Esters syster Rut BIG2 den ena dagen.

Rya har varit så snäll och kelig! Vi är mer förtjusta i honom än någonsin. Nu när han har varit här har Ester varit hans skugga. Ester verkar glad att ha en till ”som hon” i flocken.

Vi förbereder oss inför resan till Finland. Det ska bli så roligt att bo i Helsingfors och delta på hundutställningar i tre dagar. Ester är nybadad (se bilden nedan). Imorgon är det Ellas tur att bli duschad.

 

IMG_1319

Idag kom Emma och Oliver till Äskilt. Oliver tycker mycket om hundarna! Här myser han i soffan med mamma och Ester.

IMG_1328