Utställning i Norrköping

En lyckad helg i Norrköping! Första dagen var det svenska klubben för ungerska rashundar som hade specialutställning. Rya (CH Bubbleton Hot’n Spicy) blev BIR och BIS! Maica (CH Åkerby Gloria) blev 2a bästa tik och dessutom BIS-veteran. Ester, som är 14 månader, blev 4e bästa tik med CERT! Domare var Salijevic Zorica och så här tyckte hon om Ester: Vackert huvud med bra pigment. Stark nacke. Bra utvecklad kropp. Goda vinklar. Mycket bra i rörelse. Bra temperament och utmärkt bra ringtränad.

Dag två var det SKK nationella utställning i Norrköping. Rya blev BIR och BIG2, Maica bästa veteran och BIM och Ester blev 2a bästa tik med ett CERT till! Domare var Pehar Tino och han tyckte såhär om Ester: 14 months very nice type. Short body, strong and enough long muzzle, good eye expression, excellent body structure for age. Little bit narrow in movement behind. Excellent coat.

Ester

Ester

Maica

Rya

Det var roligt att det gick så bra. Tack Stefan för trevligt sällskap!