Smålandsstenar 1a maj

Igår var det Valborg och det var underbart väder. Det var den första dagen detta året som det kändes riktigt somrigt i luften. Vi fick till och med tillfälle att sola en stund på eftermiddagen…något vår puli tyckte var lika skönt. Vi fick besök av släktingar och på kvällen grillade vi. Beardisarna Valle och hans lillebror Nisse hade mysigt i solen.

Idag har vi varit på hundutställning i Smålandsstenar och det var en ännu varmare dag idag. För Ester gick det bra. Hon fick fin kritik och blev BIR samt BIG2.

För Ella gick det ännu bättre. Hon var ensam som bearded collie, men blev BIR och därefter vann hon gruppfinalen. Hon fick vara med i Best in Show där hon dessvärre inte blev placerad…men vi är ändå nöjda med resultatet! Det var en trevlig dag och en trevlig domare.

Normalt sett så fotograferar min dotter Anna medan jag visar våra hundar, men idag körde vi ombytta roller när det var Best in Show final.