8 veckor

I helgen kom våren! Vi har sett de första vårblommorna, har varit på promenad utan jacka och dessutom fikat utomhus i solen. Vi hade besök av Katarina och hennes barn Anton och Alva som passade på att mysa med valparna. De hade Melvin (Vallklanens Lord Loch Melfort) med sig.

Igår blev valparna 8 veckor gamla och vi åkte till veterinären i Halmstad för att besiktiga dem. (Tur man har trimbord på hjul och en stor bur.)

Idag har vi haft en riktig mysig dag. Det har varit soligt och valparna har njutit av att vara ute. De vill gärna vara ute hela tiden! Den första valpen åkte idag och nästa helg far de andra. Så nu tar vi vara på varje sekund med de små sötnosarna.

Så var det dags för den första valpen att lämna oss… Vallklanens Champagne Supernova kommer heta Zelda och vi är säkra på att hon får det jättebra med Finn, Pernilla och deras familj i Varberg.