4 veckor gamla

Valparna är 4 veckor gamla idag. Vi har vägt dem och de följer alla den normala kurvan. Förra veckan uppgraderades valplådan till en valphage och de har nu mycket större yta att röra sig på. Varje dag får de komma ut och utforska nya platser. Vi har en inglasad altan där de lekt i helgen. Det är svalare än inne, men inte alls så kallt som ute. Valparna leker med leksaker och fortsätter att busa med varandra och de andra hundarna. Nu backar de, tar sats och hoppar till och med ibland. De är lite vingliga men får de upp farten så går det riktigt fort. De första tänderna har brutit sig genom tandköttet nu så de kliar i deras tänder. Det är inte ovanligt att de går till attack mot våra tår.

Vi har fotograferat valparna en och en idag:’

 

Hane 1

Hane 1

Hane 2

Hane 2

Hane 3

Hane 3

Hane 4

Hane 4

Tik 1

Tik 2

Tik 2