Vårt charmtroll Ester

 

 

 

 

 

 

 

Vår puli Ester är 10 månader gammal och är ett riktigt charmtroll. Hos oss har bearded collie valparna fått mycket uppmärksamhet de sista veckorna. Ester tycker också att de är spännande. Här passar hon på att nosa lite extra på valparna som sover. När valparna får mat är hon publik med matte och Sally.

 

 

 

Igår var vi ute och promenerade på sjön. Det har varit kallt länge, så isen är tjock. Ester är det full fart på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ester och Ella har länge varit bästa lekkompisar. De kampar med leksaker och pinnar och jagar varandra.Ester är envis, och när hon vinner kampen ligger hon stolt vid sin trofé.

Esters päls växer och på sjön passar hon på att ”tvätta” den genom att rulla runt på rygg. Ibland är det svårt att se vad som är bak och fram på henne. Hon liknar en pälsboll på bilderna. Men visst är hon söt?!