Ester

C.I.B VDH CH FI V-13 FI UCH NORD UCH Impeccable Fourth Miss Congeniality

  • Svart tik född 2011-03-19
  • HD:A   DM: clear   Ögonlysning och patella: UA
  • BPH med skott
  • VDH Rostock Sieger 2012, Bundessieger 2013, Herbstsieger 2013, Bundessieger 2014, Herbst-Sieger Dortmund 2014, Bundessieger Dortmund 2015

Ester är en mysig hund med trevligt temperament. Hon är en omtänksam familjemedlem som gillar att vara nära matte och familjen. Hon propsar också på uppmärksamhet när vi har gäster på besök. Hon charmar både oss i familjen och främlingar och är en utmärkt ambassadör för rasen. Ester har genomfört ett BPH där hon på momentet med skott fick en 4a i trygghet.

Hon har varit framgångsrik på utställningar. Höjdpunkterna har varit flera BIS-placeringar som valp, när hon blev BIG3 på den internationella utställningen i Visby när hon endast var 16 månader gammal, blev 5a i öppenklassen på Crufts när hon knappt var 2 år gammal och 2a i öppenklassen ett par år senare, BIG4 i Tvååker, BIG2 i Dortmund, BIS3 i Ronneby samt BIS på SvkFURs utställning i Mariestad och BIS på SvkFURs specialutställning i Vreta Kloster 2015. Hon har under åren fått flera champion- och vinnartitlar.

Ester och Manny (CH Prydain Yes Man for Catsun) fick en kull valpar 2014-07-14. Från den kullen behöll vi en hane som heter Kafka. 2016-07-28 fick Ester en kull valpar med Kilroy (CH Bubbleton Act of Sin) och där behöll vi en tik som heter Edith. Ester bor med Anna i Eldsberga.

CH Bubbleton Hot’n Spicy CH Prydain Or Nothing CH Prydain Kodi
CH Prydain Ambition
CH  Bubbleton Birthday Bijou CH  Moonshadows Mind Over Matter
CH Bubbleton Millennium Celebration
CH Rasztari-Duci Csikasz Csaholó-Borzas Cimbi CH Szellöháti Béres Bence
Túri-Maszat Hetyke
CH Napfényvárosi-Csahos Duci Ludas Matyi Átok
Aranyági Utonálló Bors Gombos