Malmö-Norrköping-Äskilt

Nu är juni här och vi njuter av det härliga vädret!

IMG_6040

Förra helgen så åkte vi till SKK-utställning i Norrköping. Elsa (Vallklanens Armadale Gal) blev 4 bästa tik och Sally (CH.Breaker choice for victory) som gjorde sin premiärutställning som veteran blev 2 bästa tik och bästa veteran. Inte så pjåkigt!

Norrköping

På vägen dit hälsade vi på hos beardisen Bea (Vallklanens Bright as Daylight), pulin Vera (Vallklanens Devon Heartbreaker) och deras familj. Tack för att vi fick komma! Vera är lik sin bror Kafka. Ett riktgit charmtroll!

Vera2015

Ester har bott hemma hos Anna i Malmö den senaste veckan. Där visade Kafka henne sin ”egendom” – från den inglasade balkongen i Östra Sorgenfri:

IMG_6186IMG_6171 (1)

Det blev några härliga promenader. Bland annat en sista promenad med hundkompisarna Oddi och Max som flyttar till Finland.

IMG_6121 IMG_6176 IMG_6173 IMG_6172

Vi gjorde små utflykter ut i naturen och runt i stan, tex till Västra hamnen och Ribban:

IMG_6137 IMG_6139

IMG_6170 IMG_6169

 

Denna veckan har Ida kommit med Nova (Vallklanens Northern Light) till Äskilt. Hon är dräktig och kommer att ha sina valpar här hos oss. Nova kommer att stanna hela sommaren tills det att valparna är 8 veckor gamla.

Nu har hon ett par veckor kvar innan de ska födas men magen har redan vuxit mycket. Vi känner sparkar och ser fram emot att de små ska komma. Ida kunde kunde inte stanna så många dagar, men vi lovar att ta väl hand om Nova. Hon ser ut att trivas med flocken och är på gott humör och äter väl (än så länge 😉 ).

Idag har hon blivit borstad och fin:

IMG_6222 IMG_6223

Vi har också busat i trädgården. Smidig är hon än!

IMG_6224 IMG_6226 IMG_6225 IMG_6227 IMG_6228 IMG_6229 IMG_6230Nu tillbaks ut och njuta av solen!

Glad sommar!