Premiärutställning

Det har varit en kall helg och det märks att vintern är på ingång. I lördags vaknade vi till en vacker novemberdag med frost och solsken.

DSC_0039ny DSC_0056ny DSC_0071ny DSC_0008ny DSC_0057ny DSC_0013nyIdag åkte vi på en inofficiell utställning i Moheda. Kafka och Elsa skulle ställas i valpklass. Sally fick följa med som sällskap.

IMG_4482nyIMG_4502ny

Vi fick vinstlott i lotteriet och fick en fin regnkappa. Den kommer säkert passa Kafka perfekt om några månader. IMG_4475ny

För Kafka (Vallklanens Devon Showstopper) var det premiärutställning. Han var med på utställning för första gången och det gick jättebra! Han var ensam puli men fick HP och blev därför BIR-valp. Det var en lång dag för Kafka med många nya intryck, många hundar, mycket ljud och stök. Nu sover han tungt hemma i soffan!

Made with Repix (http://repix.it)

Elsa (Vallklanens Armadale Gal) var otroligt duktig i utställningsringen. Tidigare har hon varit lite busig när vi visat henne på utställning, men nu märks det att hon har gjort detta några gånger. Hon skötte sig exemplariskt. Vi tycker verkligen att hon är fin och det gjorde domaren med! Hon fick HP och blev BIR-valp.

IMG_4509nyIMG_4510ny

Det är nog en ljus framtid som väntar dessa två!