Hon kallas Siri

DSC_0050

Visst är hon söt?!

Vi kallar henne just nu för ”Siri” men hennes namn i stamtavlan är Vallklanens Dartmoor Dreamer. Det är ett namn som är ganska passande för i en kull med 6 valpar så har Siri varit den lugnaste… Det är klart att hon också kan busa ordentligt, men hon sitter ofta och tittar på oss med sina söta dockögon. Hon charmar oss varje dag!

Vi letar ett hem till Siri. Är du intresserad av en valp, eller känner någon som vill ha en puli, så hör gärna av er till oss på 035-42823 eller leppajoki@icloud.com. Hon säljs som sällskapshund, inte till utställning.

DSC_0017

Vi kommer själva att behålla en hane som vi kallar för ”Kafka” som i stamtavlan heter Vallklanens Devon Showstopper.

DSC_0029 DSC_0034 DSC_0041

Här hemma har vi också ”Bjorn”, eller Vallklanens Dartmoor Wild Child, som kommer flytta till England lite senare i höst.

DSC_0082

Det är tre hundar som har åkt till sina nya familjer och vi är glada när vi får se att de har det bra!

”Vera”, Vallklanens Devon Heartbreaker, bor hos sin matte Cajsa i en familj som redan har hundar. Där bor bland annat ”Bea” som är bearded collie och som också kommer från Vallklanens kennel. De ser ut att ha det riktigt roligt ihop:

Vera1 Vera2 Vera6(Tack för bilderna Annelie Eek)

”Yatzy”, Vallklanens Dartmoor Adventurer, har flyttat hem till Ulrika, Ramon och deras familj. De har många års erfarenhet av att han hund, men det är deras första puli.

Yatzy kopia(Ulrika, tack för bilden på Yatzy)

”Hjördis”, Vallklanens Devon Country Girl, har flyttat till Jenny och hennes familj som har uppfödning av puli under kennelnamnet Szarcsas. Vi ser fram emot att följa och träffa denna ljuvliga tik på framöver.

Hjördis2 Hjördis3(Tackar Jenny för bilderna på Hjördis. De är tagna av Kristian Palmqvist)