Ella är champion!

Igår blev Ella (Vallklanens Lady Bannockburn) utställningschampion! Vi var på internationell hundutställning i Köping och Ella blev BIM med Cert och Cacib. Domare var Hans Van Den Berg från Holland.

Ella champion 8

Foto: Pernilla Engstrand

Ella champion 5

Foto: Pernilla Engstrand

Ella champion 4

Foto: Pernilla Engstrand

Eftersom Ella sedan tidigare även har Cert i Danmark och Finland så blir hon inte bara svensk champion utan även dansk, finsk och följaktligen Nordisk utställningschampion.

Ella champion juli 2014.

Foto: Pernilla Engstrand

Foto: Pernilla Engstrand

Grattis till Linda och hennes hane Lärkängens Aiming for the stars som blev BIR. Vi vill också säga grattis till Jenny vars hane Moonpack’s Blue Malibu fick Cert.

EllaSallyWilmaJuli2014

Vi har haft en trevlig helg i husbil. Ella, Sally och Wilma fick följa med oss. Första natten sov vi i Gränna och den andra dagen på Malmöns kamping utanför Köping.

Foto Lars Hammar

Foto: Lars Hammar

Foto LArs Hammar..

Foto: Lars Hammar

Vi har träffat många trevliga människor, både vänner sedan tidigare och nya bekantskaper. Vi träffade Lars Hammar som föder upp schapendoes (Kennel av Ulfsäter). Det visade sig att han även fött upp schäferhundar och kände min pappa Karl-Erik. Jag minns att jag som barn följde med pappa på hundutställningar. Lars hade varit hemma hos oss för en parning, kände till de hundar jag minns vi hade hemma när jag var barn och han berättade att min pappa varit en duktig handler. Det var roligt att höra! Tack för en trevlig pratstund och de fina bilderna på Ella.