Mästarklass i rally

Ella har tävlat rallylydnad i Söderåsen i helgen. Hon tävlade i mästarklassen och fick godkänt med 82 poäng på lördagen och godkänt med 75 poäng på söndagen. Nu behövs det endast en godkänd runda till för att bli rallylydnadsmästare. Att träna är det bästa Ella vet! Hon är alltid supertaggad på träning och tävling. IMG_1695

Vi träffade Lotte, Elin och Charlie med Nisse och Valle.

IMG_1703

Nisse, Valle och Ella:IMG_1700

Valle, Ella och Nisse på en maskrosäng:IMG_1696Hemma i Äskilt har valparna frodats under helgen. Med en så stor kull börjar vi nu se att vissa av valparna är större och vissa är mindre.  Även om valparna är olika stora så är de alla pigga och växer. DSC_0004web DSC_0036web

DSC_0039web

 

Ester har lyckats charma in sig hos Sally genom alltid komma sprintade när det piper i lådan. Ester sitter gärna med valparna. Kanske återtar Ester sin gamla titel ”den ungerska au pairen” denna gången också?

 

DSC_0047web