RLD A ggr 3

Oj, vilken dag.

Igår, lördag, åkte jag till Söderåsens Brukshundklubb för att tävla Rallylydnad med Sally, Wilma och Ella. Jag hämtade upp min syster Katarina i Klippan. Söderåsen är hennes hemmaklubb och hon hjälpte till i fiket och var dagens grillmästare.

IMG_1178

IMG_1184

Avancerad klass startade efter lunch och först ut av mina ”flickor” var Sally. Vi gjorde en godkänd runda med 78p.

Sedan var det Wilmas tur och vi fick ihop 93p. Hon slutade som 2:a och fick stå på prispallen. Sist ut var Ella och vi fick ihop 74p.

Alla tikarna har idag fått en ny titel RLD A eftersom det var deras tredje godkända resultat.

Jag är mycket nöjd med dagens resultat. Jag har tränat allt för lite den sista tiden eftersom jag inte riktigt haft lust att träna. Men det gick ju bra ändå. Flera av minuspoängen var ”mina”, alltså förarfel. Så jag vet vad jag har att träna på.

IMG_1181 IMG_1189

 

IMG_1185

 

Nu blir det till att ”plugga” regler och skyltar för Mästarklassen.