Rallylydnad och liten valpträff

Den 21/9 var det Rallylydnadstävling på Brukshundklubben i Falkenberg. Pernilla åkte med mig dit för att få träffa några av Wilmas och Philles valpar. Hon hade kameran med sig och hon tog några fina bilder på hundarna.

Jag tävlade i avancerad klass med Ella, Sally och Wilma. Ella presterade bäst denna dagen och vi fick ihop 84p. Wilma fick 68p och Sally 64p. Detta var vår debut i avancerad klass och det känns som det är stor skillnad på att tävla i de lägre och högre klasserna.

Det var många Beardisar på plats i Falkenberg, både som tävlande och som publik. Tror att jag räknade till 14 stycken och det är kul att se. Valparna, som nu är 6 månader, beundrades av många. Det är så kul att träffas ibland och se hur de utvecklas. Det värmer också en uppfödares hjärta när valparna blir glada att se mig. Det blev många blöta pussar.

Jag får en blöt puss av Bailey

Jag får en blöt puss av Bailey

Bailey

Bailey

Bailey

Bailey

Busan

Busan

Bailey och Malkin

Freya och Bailey

Malkin

Malkin

Busan

Busan

Freya busar med Plupp

Freya busar med Plupp

Tina med Bailey, Annette med Malkin och Ingrid med Busan

Tina med Bailey, Annette med Malkin och Ingrid med Busan