Lill-Sally och Bailey

Vi har ”Lill-Sally” hos oss nu i ett par veckor. Lill-Sally får hon heta här hos oss då vi också har en stor Sally. Det går jättebra och lill-Sally är trygg i flocken. Hon busar med mamma Wilma och snor ben från moster Sally. Lill-Sally är speciellt förtjust i vår puli Ester, så där blir det också en och annan brottningsmatch. Ester är inte alltid så leksugen med den vilda tjejen, och då drar lill-Sally en repa i trädgården istället.

För ett par dagar sedan kom Tina och hälsade på med sina hundar Doglas och Bailey (Vallklanens Source of Light). Vilka mysiga killar!!

IMG_0697web

Syskonen, Bailey och Lill-Sally, hade väldigt roligt tillsammans. Följa John, brottning och gräva upp gamla ben i trädgården gjorde de så glatt tillsammans.

DSC_0018 DSC_0008 DSC_0012 DSC_0019 DSC_0043 DSC_0025 DSC_0023

DSC_0030 DSC_0032