Lydnad och rallylydnad 2012

RallyVarberg9Penny (LPI LPII RLD N RLD F RLD A RLD M LP ELIT SE LCH Highflying That’s Just Me) blev årets rallylydnads bearded collie 2012! Izzie (LPI LPII RLD N RLD F Svassas Easy Choice) blev årets lydnads bearded collie. Det är Linda Jönsson som är förare och ägare till båda två. Stort Grattis! (Bilden på Linda och Izzie är tagen på rallylydnadsmästerskapet i Varberg 2012)

Med bland top tio både rally- och lydnads bearded collie 2012 ser vi Engla (NORD JV-11 RLD N Vallklanens Lady Kinross). Så roligt! Grattis Jenny Olofsson som är Englas förare och matte! Jag blir så stolt som uppfödare!

Självklart är jag också glad att  min Sally blev placerad i top tio bland årets rallylydnads bearded collie. 2013 kommer jag lägga mer tid på träning. Nu finns heller inga ursäkter, för Halmstad har ju fått en så fin hundarena.