My Dog

Jag har varit på MyDog på Svenska Mässan i Göteborg. Denna gången var det endast min Beareded Collie Ella som följde med. Första dagen fick hon excellent, och andra dagen excellent med CK och placerades som 4a bästa tik. Det är jag nöjd med. Ella behöver fortfarande mogna, men det är ju så roligt att vara på utställning.

Konkurrens bästa tik

Jag samåkte med Stefan. Den första dagen hade han med sig Rya (CH.Bubbleton Hot’n Spicy) som är pappa till vår puli Ester. Rya blev BIR.

RyaBIRMyDog2013

Den andra dagen hade han istället med sig Csábo (CH. Impeccable Second to None) som blev BIR och BIG3!

CsaboBIRochBIG3MyDog2013

Rut (Impeccalbe Fourth Dimension) som är Esters syster var med båda dagarna. Hon fick certet första dagen och andra dagen blev hon BIM med Cert och Cacib. Dag 2 var det alltså två Impeccable-hundar som var BIR och BIM. Denna dagen var även Crufts-kvalificerande för 2014. Stort grattis!

CsaboBIR RyaBIM MyDog 2013

Det var väldigt roligt att se att det gick så bra för Bearded Collierna på MyDog. Den första dagen blev NO UCH NO V-12 SE UCH Pattishawl Just Alistair’s gruppvinnare och Andra dagen blev NO UCH NO V-11 NORD JV-11 SE UCH Potterdale Golddust gruppvinnare. Valpen Farmarens Pure Dynamite blev BIS2 valp båda dagarna. Stort grattis till uppfödare och ägare! Vi håller tummarna att det går bra i BIS finalerna som äger rum idag och imorgon!