Adventsutställning

Sally Ella nov 2012 Ella Herfolge 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I november var vi på Danska Bearded Collieklubbens vinterutställning i Herfölge. Det är alltid lika trevligt! Jag hade med mig min syster och dotter och alla mina tikar. Det var däremot endast Ella som visades i ringen. Hon fick excellent men behöver växa till sig ytterligare.

Ester pussHerfolge 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna helgen var vi i Slöinge på inofficiell utställning. Det var i ridhuset, och som ni förstår, väääldigt kallt! Vattnet frös i hundarnas vattenskål. Vi stoppade beardis-ull i vinterstövlarna för att värma tårna.

Ester Slöinge Slöinge dec 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelda (Vallklanens Champagne Supernova) blev junior BIS4. Zelda och hennes matte Pernilla har gått flera gånger på ringträning i höst. Det syns att Zelda och Pernilla har ett gott samarbete!

Zelda

 

 

 

 

 

 

 

Ella (RLD N Vallklanens Lady Bannockburn) blev BIR men blev inte placerad i gruppen.

Ella Slöinge

 

 

 

 

 

 

Ester BIS3 Slöinge Ester Slöinge 2012

 

 

 

 

 

 

 

Sist ut var vår puli Ester (Impeccable Fourth Miss Congeniality). För henne gick det mycket bra! Hon blev BIR och BIG1. Därefter följde ytterligare många timmars väntan (i det kalla ridhuset!) på BIS-finalen.

Vi passade på att träna lite rally-lydnad med Wilma och Sally.

Wilma Slöinge Wilma Slöinge

 

 

 

 

 

 

 

 

CIMG5854 CIMG5863

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var värt väntan, för vår stjärna Ester blev BIS3!

CIMG5858

 

Vi får passa på att gratta Marianne och Stefan som är i Kassel denna helgen. Esters pappa Rya (CH Bubbleton Hot’n Spicy) blev BIG1!