Herning med mera

I helgen var vi på Malmö Valputställning. Själv hade jag Nisse med mig, och så kom Pernilla och Finn med Zelda från Varberg. Vi fick inte de resultat vi önskat. Våra hundar behöver ringtränas lite mer. Trots det var det en trevlig dag.

Förra helgen var vi i Herning i Danmark. Den ena dagen var det Nordisk vinnarutställning och den andra dagen Dansk vinnarutställning. Min dotter Anna och jag åkte med Stefan dit. På vägen sprack molnen upp och vi fick en frisk promenad intill Stora bältbron.

Stefan hade med sig Rya och Rut. Själv hade jag med mig Ella och Nisse.

 

Vi hyrde en stor stuga utanför Herning. Där bodde vi 10 stycken, med våra 16 hundar. Det var otroligt trevligt. På dagarna var vi i utställningshallarna och på kvällarna åt vi middag och pratade tillsammans.

Jesper Ravn hade bland annat med sig Bijou (INT GB DK NL VDH S SF Nord LUX CH WW10&11 VWW12 EuW10 FCI Centenerary Champion Bubbleton Birthday Bijou) som är Esters farmor. Hon blev BIS veteran den första dagen! Stort grattis!

 

Jesper deltog även båda dagarna i finalen för bästa uppfödargrupp. Den första dagen var det 27 grupper i stora ringen och Jespers blev 2a!  Jag satt och hejade på med Rut i knät. Mina beardisar var trötta efter en lång dag i utställningshallen.

Dag två hjälpte Anna till att visa Rya (CH. Bubbleton Hot’n Spicy).

Jespers uppfödargrupp: Esman (som blev BIR båda dagarna), Rya, Keeper och Bijou. 

Jag själv visade mina beardisar Ella och Nisse. Det var många fina hundar på plats.

 

För ett tag sedan var jag och hälsade på Katarina som har Melvin (Vallklanens Lord Loch Melfort) och Vallter (Vallklanens Rolling Stone). De är väluppfostrade och så trevliga och mysiga hundar!