GLAD PÅSK

Nu är vi redan inne i påskveckan. Våren kom av sig lite och det är betydligt kallare nu än det var i förra veckan. Men vi ska inte klaga för solen har visat sig varje dag.

Jag har som vanligt fotograferat mina hundar tillsammans med lite påskdekorationer. Det har blivit en liten tradition att SBC (Svenska Bearded Collie-klubben) har använt en av mina foton till deras hemsida. Det är jag så glad för.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ester,vår lilla Puli får ju också vara med på ett hörn. Hon är så svart så det är svårt att få riktigt bra bilder på henne. Speciellt när hon är tillsammans med de andra hundarna. Hon ser ut som en boll med all päls.

 

 

 

 

 

 

 

Julrosen blommar så fint i rabatten.

Och nu har veden kommit. I år beställde jag färdigkluven ved. Det blir skönt att slippa allt jobb med att klyva, för det är ju ganska tungt. Motorsågen är jag inte heller så bra på att använda.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi saknar Sallys valpar. Det blev så tomt när alla åkt. Sally letade i flera dagar(och nätter) efter dem. Hon nosade runt och pep, så där som hundmammor gör när de ”pratar” med sina valpar. Vi vet att de alla har det bra i sina nya hem.

Nu vill vi här på Vallklanens kennel önska alla en riktigt GLAD PÅSK!