Valputställning i Hässleholm

Idag har vi varit på valputställning i Hässleholm. Ester träffade sin kullsyster Rut (ibland även kallad för Esters ”partner in crime”). Våra beardisar Valle och Ella var också med som sällskap. För Ester gick det bra då hon blev bäst i rasen idag.

Ester och Inger

Domare: Petra Högberg. Kritik: Feminin tik, välskuret huvud, mörka vackra ögon, välplacerade öron, normal skuldra och frambens vinkel, markerat förbröst, stark stram rygg, välburen svans, normalt kors, normala vinklar bak, typiska rörelser runt om, mycket lovande päls i kommande, trevligt temperament.

Ester blir ompysslad

Ester och matte

Valle och Ella

Ella i mattes knä

"Rut" Impeccable Fourth Dimension

"Ester" Impeccable Fourth miss Congeniality

Domaren känner på Rut

Rut och Stefan

Ester BIR

BIM och BIR

Tjejerna undrar varför de ska sitta i fängelse.

"Partners in Crime"