Sally bygger bo

Vi har tagit in valplådan i köket och ställt iordning den. Sally var där och kvalitetstestade lådan. Inte helt nöjd!

 

 

 

 

 

 

 

Sally kom därför på en egen lösning. Den perfekta platsen enligt Sally var under altanen. Hon fick hjälp av sina tappra medarbetare med sitt bo.  Ella som älskar pinnar letade upp en stor pinne till boet. Wilma som säkerhetsvakt stod och vaktade Sallys bo. Ingen ska minsann komma och störa Sally med hennes valpar. Sally testade själv komforten under altanen och flyttade runt lite stenar.Perfekt enligt Sally!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matte var dock mindre nöjd med Sallys val av bo för sina valpar. Från och med nu blir det bara koppelpromenader. Nu är det slut på friheten!

Sally går snart in i sin nionde dräktighetsvecka. Magen är rejält stor. Hon följande fortfarande frivilligt med på våra promenader. Hon sover oroligt på nätterna och håller oss vakna när hon försöker gräva hål genom golvet. Vi är förväntasfulla.

Fortsättning följer…