Sally har varit på weekend-resa i Oslo

Sally har varit på ett äventyr med Anna. De tog tåget på fredag morgon upp till Oslo för att hälsa på Emma. Sally höll sig cool. Hon låg gärna i gången på tåget, så folk fick kliva över henne när de skulle förbi. På bilden har hon tagit sig friheten att sova på grannens fötter.

Det var hundutställning i Lilleström på lördagen. Sally blev inte placerad, men fick CK och fin kritik: En dame som fortj. sin titel. Fint hode og utr. Fin overlinje og prop. Velvinklet og velkroppet. Eff. og typiske bev. Bra pels og temp. Brit Schone Brodwall dömde.

Efter utställningen blev det sightseeing i Oslo resten av helgen; härliga promenader i Fognerparken, förbi slottet och en tur på spårvagnen förbi Aker Brygge.

På söndagen skulle Anna och Sally hem, så Emma vinkade av dem vid stationen. De trodde de skulle få en smidig resa, men en liten storm som heter Berit satte stop för det. Då det var snudd på orkanstyrka så gick inte tåget längre än Varberg, och sista sträckan till Halmstad erbjöds ersättningsbussar. Det var smått kaos i Varberg då det var för få bussar beställda och folk blev irriterade och förvirrade. Den snälla buss-schauffören pekade ut i folkmassan och sa ”jag tar henne med hunden”, och vips fick Anna och Sally den sista platsen. Anna fick ta guide-sätet och Sally fick första parkett längst fram i gången på bussen… där hon somnade. Det blev en övernattning hos moster Marita i Halmstad, och på måndag morgon fick de komma hem till matte.