Välkomna till vår nya blogg!

Nu är hemsidan äntligen klar.

Vår pulivalp Ester kom till oss i somras och under hösten har hon gått valpkurs med matte. Hon har hittat sin plats i flocken och livar upp stämningen. Ella och Ester har funnit varandra. Ester gör vad hon kan för att hänga med resten av flocken med beardisar, trots att hon är minst. Hon klarar det galant. Vi ser fram emot att lära känna denna, fortfarande ganska ovanliga ras, bättre.

Vi har varit på utställningar och fått flera bra placeringar. När man åker på utställningar får man verkligen se mycket av Norden. Vi har kört kors och tvärs mellan Svergie, Danmark och Norge. På vägen har vi hälsat på vänner och valpköpare. Det blir många trevliga möten.

Vi trodde att Sally skulle löpa till våren, kanske i mars eller april, men hon lurade oss! Så vår största nyhet är att Sally är parad! Idag träffade vi Scott (Ch Ramsgrove Borkason) som var en riktig gentleman. Snygg och trevlig hanhund! Vi hoppas att allt går som det ska. Då vet vi vad vi ska syssla med framöver… Hoppas ni vill följa oss på bloggen. Valparna väntas i mitten av januari.

/Inger och hundarna